Skip to main content

Digital lättakut

Digital lättakut

I samarbete med Doktor24 kan vi nu erbjuda digital lättakut kväll och helg, här kan du träffa sjuksköterska och läkare inom 10 minuter. Vår digitala lättakut är öppen mellan 20.00-08.00 kväll, dygnet runt helger och röda dagar.

Ditt besök startar alltid med chatt men kan övergå till ett videobesök, vissa kontaktorsaker kan kräva videosamtal och du får då information om detta. Om du hellre önskar ett videobesök är det bara att du skriver det till vårdgivaren i chatten.

 

Många besök av lättakut karaktär som normalt görs på vårdcentralen går alldeles utmärkt att sköta digitalt istället, på så vis hjälper du också till att frigöra tid och resurser för de patienter som inte kan använda sig av det digitala alternativet. Det görs alltid en individuell bedömning vilket kan innebära att en provtagning eller fysisk undersökning krävs för att kunna hjälpa dig på ett kvalitativt och säkert sätt. Om du behöver fysiskt besök eller provtagning skickas du vidare för hjälp med bokning av detta nästkommande vardag.

Välkommen att klicka här för att starta ditt besök!

 

*Digitalt vårdbesök hos läkare kostar 100 kr i patientavgift, frikort gäller.